Over 60 års erfaring​

For private & erhverv​

Fleksible løsninger​

​Telefon: 40 17 37 31

E-mail: ​es@esrumv​ognmand.dk

Transportfirma der håndterer alt

Vores transportfirma håndterer lægter, materialer i metal, containere og mange andre ting med en vis størrelse eller med en vægt, der kan være vanskelig at håndtere på egen hånd.

Uanset om du skal have transporteret bygge- og anlægsmaterialer, jord, landsbrugsafgrøder, affald eller noget helt femte, så er vores transportfirma, Esrum Vognmandsforretning, klar til at løse opgaven.

Stor kapacitet og hurtig levering

​Service er et nøgleord hos os som transportfirma med over 60 års erfaring, og det indebærer blandt andet fleksibel og hurtig levering.

Din vej til vores kørselsplan er kort, og derfor kan vi hurtigt klare opgaven for dig, når det passer ind i din tidsplan.

Hos Esrum Vognmandsforretning mener vi, at fleksibilitet og hurtighed er væsentligt for et transportfirma. Derfor står vores erfarne chauffører parat til at løse dine behov, når og hvor de opstår.

Du ringer blot på telefon 40 17 37 31 eller sender en e-mail til es@esrumvognmand.dk, så er vi klar til at løse opgaven og til at være dit nye transportfirma

​Du behøver kun et transportfirma

​Vi udfører både store og små transportopgaver for både private og erhverv; og vores vognpark tæller fireakslede lastvogne med kran, grab og kærre, som har en solid kapacitet til både de små og de større opgaver. Derfor behøver du kun at ringe til os, når du har brug for et transportfirma.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os, hvis du skal bruge et transportfirma med kort varsel, men du kan også kontakte os i god tid, så vi kan gennemgå de forskellige løsninger, som vi kan tilbyde i lige netop din situation, og så du efterfølgende får god tid til at forholde dig til vores skriftlige tilbud.

Har du spørgsmål eller søger et tilbud, så kontakt os gerne på telefon 40 17 37 31 eller på es@esrumv​ognmand.dk.

​Få et tilbud på krankørsel, transport eller containerudlejning

 
 
 
Ønsker tilbud på *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Esrum Vognmandsforretning
Østvej 14
​3230 Græsted

CVR: 11532071

Telefon: 48 39 07 31
E-mail: jette@esrumvognmand.dk

​Firmainformation

Esrum Vognmandsforretning

CVR: 11532071

kontaktinformation

Telefon: 40 17 37 31​

E-mail: es@esrumvognmand.dk