Over 60 års erfaring​

For private & erhverv​

Fleksible løsninger​

​Telefon: 40 17 37 31

E-mail: ​es@esrumv​ognmand.dk

Om Esrum Vognmandsforretning

​Vores vognmandsforretning går flere generationer tilbage, og den store og mangeårige erfaring bruger vi til at yde den bedste service til alle vores kunder. Vi benytter kun erfarne chauffører, som er både professionelle og effektive, og som ved, at kunden altid er i centrum.

Det er i det hele taget væsentligt for os, at vi og vores medarbejdere altid er førende på alle områder inden for transport, hvilket gælder både service og faglighed.

Virksomhed med høj faglighed

Vores dygtige chauffører har været i branchen i mange år, og de kender til alle aspekter omkring transport. De kan med andre ord mere end blot at betjene en maskine, da de har solidt kendskab til alle arbejdsopgaver inden for faget.

Når du benytter en erfaren vognmandsforretning med dygtige chauffører, sikrer du, at du får løst alle opgaver på højt fagligt niveau.

​Derved nedbringer du dine omkostninger på transportopgaver, og det giver dig samtidig sikkerhed for, at opgaverne bliver udført til punkt og prikke.

​Stabil virksomhed til private og erhverv

Esrum Vognmandsforretning i Græsted på Nordsjælland er med andre ord en stabil partner for både private og erhverv. Mangler du en stabil partner og en vognmand med eller uden kran, eller med eller uden container, så kontakt os på telefon 40 17 37 31 eller per e-mail på es@esrumvogn​mand.dk.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dine behov og vores kompetencer, inden vi påbegynder arbejdet. Derved sikrer du, at du har fundet den meste effektive vognmand. 

​Få et tilbud på krankørsel, transport eller containerudlejning

 
 
 
Ønsker tilbud på *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Esrum Vognmandsforretning
Østvej 14
​3230 Græsted

CVR: 11532071

Telefon: 48 39 07 31
E-mail: jette@esrumvognmand.dk

​Firmainformation

Esrum Vognmandsforretning

CVR: 11532071

kontaktinformation

Telefon: 40 17 37 31​

E-mail: es@esrumvognmand.dk