Over 60 års erfaring​

For private & erhverv​

Fleksible løsninger​

​Telefon: 40 17 37 31

E-mail: ​es@esrumv​ognmand.dk

Containerudlejning til næsten alt

Er du eller din virksomhed i gang med et byggeprojekt, hvor du skal af med en masse affald eller en masse jord, så lej en container hos Esrum Vognmandsforretning.

Med undtagelse af madvarer kan du benytte vores containerudlejning til alt slags affald, hvor du kan komme af med alt lige fra fra murbrokker til haveaffald.

Stort udvalg inden for containerudlejning

Esrum Vognmandsforretning har adskillige åbne containere i flere forskellige størrelser, så du kan få en container, der passer præcis til dit behov.

Vi tilbyder containere i størrelsesordenen fra 10 til 22 m3 inden for containerudlejning, og vi både henter og bringer hver eneste container.

Vi kan altid tilbyde en løsning for både privatpersoner og virksomheder inden for containerudlejning, som passer i størrelse, fleksibilitet og lejeperiode.

Lej en container når det passer dig

Det er ikke altid nemt at vide, om du har brug for en container i tre dage, en uge eller måske en måned, når du skal forsøge at planlægge byggeriet, oprydningen eller renoveringen.

Derfor tilbyder vi stor fleksibilitet inden for containerudlejning

Derfor har vi også gjort det let og enkelt at leje en container hos os. Der er ikke noget, som hedder minimums- eller maksimumsperiode inden for vores containerudlejning, så derfor kan du blot ringe, når du har brug for en container, hvorpå vi sørger for, at den kommer frem til dig hurtigst muligt.

Du ringer også blot, når du er klar til, at vi skal hente den.

Hør mere om leje af container

Vi er i Græsted på Nordsjælland, og vi kommer de fleste steder, så kontakt Esrum Vognmandsforretning for at få et tilbud og for at bestille din container.

Du kan høre mere om containerudlejning på telefon 40 17 37 31 eller e-mail es@esrumvognmand.dk.

​Få et tilbud på krankørsel, transport eller containerudlejning

 
 
 
Ønsker tilbud på *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Esrum Vognmandsforretning
Østvej 14
​3230 Græsted

CVR: 11532071

Telefon: 48 39 07 31
E-mail: jette@esrumvognmand.dk

​Firmainformation

Esrum Vognmandsforretning

CVR: 11532071

kontaktinformation

Telefon: 40 17 37 31​

E-mail: es@esrumvognmand.dk